Fotbal Club Steaua Bucuresti

Maillot

  • Dom.
  • Ext.
  • Trois.

Infos

  • Fotbal Club Steaua Bucuresti
  • Pays : Roumanie
  • Fondé en : 1947
  • Président : Valeriu ARGASEALA
  • Entraîneur : Nicolae DICA

Stade

  • Nom : Arena Nationala
  • Capacité : 55634 places
  • Adresse : Idem
Palmarès
  • Super Coupe d'Europe 1
    1986
  • C1 1
    1986
  • Super Coupe 6
    199419951998200120062013
  • Championnat 26
    19511952195319561960196119681976197819851986198719881989199319941995199619971998200120052006201320142015
  • Coupe 21
    195019511952195519621966196719691970197119761979198519871989199219961997199920112015
Effectif
Nom Pays Poste Age Taille Poids Maillot
Eduard Cornel Stancioiu ROU GAR 39 1.83m 75 -
Andrei Vlad ROU GAR 21 1.90m - -
Mihai Balasa ROU DEF 26 1.75m 69 -
Bozhidar Chorbadzhiyski BUL DEF 25 - - -
Valentin Iulian Cretu ROU DEF 32 1.76m 71 -
Lucian Filip ROU DEF 30 1.83m - -
Marko Momcilovic SER DEF 33 - - -
Daniel Gabriel Vlad Petrut ROU DEF 23 - - -
Bogdan Planic SER DEF 29 - - -
Marian Pleasca ROU DEF 30 - - -
Daniel Popescu ROU DEF 32 - - -
Gabriel Simion ROU DEF 22 - - -
Vlad Achim ROU MIL 31 - - -
Daniel Benzar ROU MIL 22 - - -
Rares Enceanu ROU MIL 26 - - -
Ionut Larie ROU MIL 34 - - -
Mario Mihai ROU MIL 21 - - -
Dragos Nedelcu ROU MIL 23 1.89m - -
Cristian Ontel ROU MIL 22 - - -
Emilian Pacionel ROU MIL 19 - - -
Mihai Pintilii ROU MIL 36 1.81m 74 -
Adrian Popa ROU MIL 32 1.84m 73 25
Ovidiu Popescu ROU MIL 26 - - -
Kamer Qaka ALB MIL 25 - - -
Catalin Stefanescu ROU MIL 26 - - -
Ianis Stoica ROU MIL 18 - - -
Paul Alexandru Iliuta Szecui ROU MIL 20 - - -
Cristian Tanase ROU MIL 33 1.77m 72 -
Florin Lucian Tanase ROU MIL 26 1.85m 73 -
Filipe Teixeira POR MIL 40 1.76m 68 -
Theodor Bota ROU ATT 23 - - -
Florinel Coman ROU ATT 22 1.82m - -